Vrijwilligers

Dat Kasteel Beauvoorde zo vaak kan opengesteld worden voor de vele bezoekers, het ruime aanbod in de museumshop, het vriendelijke onthaal in het kasteel, het nauwgezette onderhoud van ons kasteelpark, de enthousiaste permanentie aan de balie van het bezoekerscentrum, we hebben het allemaal te danken aan een sympathieke ploeg enthousiaste vrijwilligers.

Zonder de inzet van deze fantastische ploeg zou het niet mogelijk zijn onze bezoekers een dergelijk onthaal te bieden. We zijn hen daarom bijzonder dankbaar!

Vrijwilligers aan het woord

Lees hier (pdf) de verhalen van onze vrijwilligers, zij vertellen hun over hun favoriete plekken in het kasteel, wat hen drijft en hoe ze blijvend zorg dragen voor het kasteel en zijn erfgoed. 

Wil je zelf ook deel uitmaken van onze vrijwilligersploeg?

Aarzel dan niet met ons contact op te nemen, of spring gerust even binnen. Voor onze vrijwilligers voorzien we een forfaitaire onkostenvoorziening. Iedereen is steeds welkom om te helpen, maar in het bijzonder zijn we op zoek naar mensen die kunnen helpen als kasteelwachter of binnen het groen-team. Lees meer over deze vacatures in ons nieuwsbericht.

 

Neem vrijblijvend contact op met onze vrijwilligersco├Ârdinator en zij kijkt met jou hoe je bij ons als vrijwilliger aan de slag kan!

Herita vzw | vrijwilligerswerking
T 03 212 29 60
E vrijwilliger@herita.be