Feestzaal

Gelegen in het pittoreske dorp 'Beauvoorde' ligt Kasteel Beauvoorde met zijn Koetshuis dat ingericht is als charmante feestzaal. Het Koetshuis van Kasteel Beauvoorde met feeëriek buitenterras is een perfecte locatie voor:

  • Recepties
  • Familiefeest
  • Communie of Lentefeest
  • Verjaardagsfeest
  • ...

Infrastructuur

Het koetshuis kent een ingerichte keuken met vaatwas, twee ovens, inductievuur, microgolfoven en twee ijskasten. Er is een recent gerenoveerd sanitair.
Overal is er gratis Wi-Fi-verbinding. In het Koetshuis kunnen zo'n 35 mensen zitten, 50 indien je een receptie organiseert. U kunt aan voordelig tarief ook de 'Wapenzolder' erbij huren.

Omgeving

Het terras van het Koetshuis geeft uit op het prachtige kasteelpark met centraal het bekoorlijke Kasteel Beauvoorde. Het dorp zelf is een oase van rust en authentieke Westhoekcharme. 

Mobiliteit

De afstand tot de E40-afrit Veurne is slechts 5 km, gratis parking en fietsenstalling vindt u voor de deur bij de kerk.

Bezoek en ontspanning

We stellen gratis onze parkspelen (petanque, kubb en cricket) ter beschikking van de kinderen. Naast het koetshuis is een terras met speelkoer voor de kinderen.
Indien u met uw groep het kasteel wenst te bezoeken, ook buiten de reguliere openingstijden, kan dit aan reductietarief.

Info en reservaties

Reserveren kun je snel en makkelijk via 058 29 92 29 en kasteel.beauvoorde@herita.be.

 

Jouw feest in stijl, met Feestarchitekt Van Der Weyden

Inspireren, creëren en coördineren. Dat is de kern van hun job. Zowel voor corporate events als privé-feesten streven ze er telkens opnieuw naar een ervaring te realiseren die memorabel en betekenisvol is voor u en uw gasten. Zij koppelen creativiteit, originaliteit en een oog voor detail aan visie, en aan een sterke technische kennis en logistieke knowhow voor een feilloze organisatie van uw feest. Feestarchitekt Van Der Weyden staat voor klasse in eenvoud.

 

Feestarchitect Van Der Weyden is bij uitstek de partner voor een geslaagd feest in Kasteel Beauvoorde.

 

Salino