Tournée Caravan

Cultuur&Toerisme Veurne komt dit voorjaar naar jou toe! Met onze caravan trekken zij zeven weekends lang doorheen de dorpen. Op 12 en 13 mei is Beauvoorde aan de beurt.
Tijdens Tournée Caravan blikken je terug op het verleden, kijk je in de toekomst en maak je er samen een gezellig feest van!

Het ganse weekend kan je bij de caravan terecht  voor meer informatie over het cultureel, toeristisch en recreatief zomeraanbod van onze stad. Een plaatselijke vereniging serveert u ondertussen graag een drankje. Op zaterdagen staat de caravan telkens in het teken van ‘Westhoek Verbeeldt’. Deze online-databank verzamelt (verenigings)beelden uit het verleden van de Westhoek, waaronder ook Veurne. Help bij het verzamelen van informatie over de reeds verworven beelden of kom met jouw oude foto’s naar de Caravan! Op zondagen is er om 11u00 een aperitiefconcert. Het aperitief staat in het teken van ‘Artiest zoekt Feestneus’.

… het project Artiest zoekt Feestneus is een realisatie van Achthoek. Het maakt de verbinding tussen de vele artiesten die een band hebben met de regio en de organisatoren van buurtfeesten. Achthoek stelde een lijst samen van de meest uiteenlopende muziekgroepen en andere artistieke acts waar waaruit buurtcomités elk jaar één keer uit kunnen kiezen. Het buurtfeest krijgt op deze manier een extra dimensie. En wat leuk is, ‘Artiest zoekt Feestneus’ betaalt de artiest.

www.achthoek.be
www.westhoekverbeeldt.be
www.artiestzoektfeestneus.be
www.toerisme-veurne.be