U bent hier

Kasteel Beauvoorde zoekt helpende handen

Kasteel Beauvoorde in Veurne is een van de best bewaarde geheimen van de Westhoek. Het is een unieke erfgoedparel waar jong en oud heel wat kunnen beleven. Een enthousiast team van vrijwilligers zorgt er mee voor de vlotte werking en dat team wil Herita nu versterken. Heb jij tijd vrij tijdens het weekend of de week, in de schoolvakanties en wil je de schouders zetten onder de werking van het kasteel? Dan ben jij dé man ofvrouw die we zoeken.

Vacature Kasteelwachter

Ontvang jij graag gasten? En zou je dat ook graag eens willen doen op een heus kasteel? Dan is kasteelwachter echt iets voor jou! Je zet de deuren van Kasteel Beauvoorde open en zorgt er mee voor dat erfgoedliefhebbers en families met kinderen een fijne tijd beleven in het kasteel.

Voorkennis is niet nodig want binnen de kortste keren ken je alle geheimen van het charmante Kasteel Beauvoorde dankzij de verhalen van collega-kasteelwachters en interessant leesmateriaal over de geschiedenis. (lees meer...)

Vacture Groenteam

Hou je van werken in de tuin en doe je dit liever niet alleen? Apprecieer je een mooie groene werkomgeving met een Frans/Engelse tuin en boomgaard?

Kom dan samen met het groenteam het domein rond Kasteel Beauvoorde onderhouden. Je draagt jouw steentje bij aan de zorg voor ons waardevol erfgoed. Je werkt in een correct vrijwilligerskader met de nodige verzekeringen. Je ontvangt een forfaitaire onkostenvergoeding en natuurlijk een uitnodiging voor ons jaarlijks vrijwilligersfeest. (lees meer...)

Waar?

Kasteel Beauvoorde
Wulveringemstraat 10
8630 Wulveringem (Veurne)

Interesse?

Maak deel uit van een enthousiast team van vrijwilligers en twee vaste personeelsleden. Met een warm hart voor erfgoed zorg je mee voor de openstelling van Kasteel Beauvoorde. Je werkt in een correct vrijwilligerskader met de nodige verzekeringen en opleiding.

Contacteer onze vrijwilligerscoördinator voor een kennismakingsgesprek via T 03 212 29 60 of vrijwilliger@herita.be