U bent hier

Erfgoeddag 2018: 'Kiezen'

zondag, 22 april, 2018

Bij de opening van het seizoen hoort een prachtige Erfgoeddag. Op 22 april zetten we opnieuw de deuren open met een programma rond het thema 'Kiezen'. We zijn nog volop in de weer met het samenstellen van het programma, maar we kunnen je alvast het volgende meegeven.

Word burgemeester van Beauvoorde!
Stel je tijdens Erfgoeddag kandidaat als burgemeester van Beauvoorde! We helpen je campagne graag op weg: we zorgen voor een fotograaf, adembenemende belle-époquekostuums en een graficus die jouw verkiezingsaffiche tot in de puntjes afmaakt. Breng je meest verblindende tandpastaglimlach mee en leg je haren netjes in de plooi. Na ontwerp van jouw hyperoriginele affiche hang je de affiche aan het verkiezingspaneel in het dorp. Zo kunnen de bewoners van Beauvoorde ‘hun’ burgemeester eerlijk verkiezen. De winnaar krijgt naast eer en aanzien ook een prachtige streekproductenprijs.

Ontdek verder tijdens Erfgoeddag ook het kasteel met als leidraad het politieke leven van zijn bewoners en kom na de inspanning lekker ontspannen tijdens onze pensenkermis.

Praktisch: 22 april, 10u tot 18u
Kasteel Beauvoorde, Wulveringemstraat 14, 8630 Veurne
T. 058 29 92 29 E. kasteel.beauvoorde@herita.be W. www.kasteelbeauvoorde.be